Surfskola

Surfskolan har öppet året runt, oavsett väder såklart.
Du kan komma själv eller i grupp. All utrustning som behövs tillhandahåller vi. På surfkurserna går vi alltid igenom grunden, till exempel paddlingsteknik, förhållningsregler i vattnet och viktigast av allt – säkerhet.
Vi bedriver alltid surfskola på ställen runt om i Skåne där det är säkra och bra förhållanden för alla, även för de minsta.
Exakt tid och plats är svårt att bestämma långt i förväg då vi tampas med de skånska väderförhållandena, exakt plats bestäms ett par dagar innan avsatt dag. Några dagar innan bokad tid får du en ungefärlig plats och en dag innan får du en exakt tid och plats.

Drop-in är alltid välkommet! Vi annonserar på vår Facebook-sida var vi är och när vi är på plats. Då är det bara att komma förbi så hookar vi upp dig med utrustning och lektion om det önskas. Ser du oss på plats och får feeling att hyra bräda/våtdräkt är det bara att fråga så ordnar vi det.

Det tar emot att säga det, men faktum är att ibland lägger vågorna sig plötsligt. Men deppa inte, det finns alltid lite småvågor kvar runt våra skånska kuster. Hyr en bräda och ge dig ut, du kommer garanterat hitta ett skönt litet åk nånstans! Bra för både kropp och själ.
Känslan när du tar din första våg är grym och du kommer alltid att minnas det!

Priser Surfskola
3 timmars privat surflektion 2495:-
3 timmars surflektion 2-3 personer 1995:-/p
3 timmars surflektion med 4 eller fler 1495:-/p

Boka gör du genom att ringa oss på 0739-90 44 427 eller mejla till ztsurfboards@hotmail.com.

ADRESS

ZT Surfboards
Värmövägen 8
268 73 Billeberga
0739-044427